Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurstickers tekst tijd voor koffie

Vandaag 15% Korting
TenStickers. Muurstickers keuken tijd voor koffie. Als je altijd voorbereid bent op je volgende bak koffie, is deze ‘Coffee Time’ klok sticker de ideale versiering voor de wanden van jouw huis.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Als je een totale caffeine verslaving hebt, is deze klok sticker de ideale versiering om in jouw keuken te plaatsen. Deze muursticker met een klok heeft de tekst ‘Coffee Time’ rondom de cijfers van de klok afgebeeld. Deze decoratie sticker zal je constant herinneren wanneer het weer tijd is voor je volgende bak koffie. Deze muurdecoratie is ideaal om in jouw keuken of woonkamer te plaatsen. Deze gepersonaliseerde muursticker is totaal aanpasbaar naar jouw persoonlijke omgeving, omdat het beschikbaar is in verschillende maten en allerlei kleuren. Daarnaast is deze muurdecoratie gemaakt van hoge kwaliteit vinyl. Hierdoor is het makkelijk aan te brengen op jouw muren.

...

Informatie over Muurstickers keuken tijd voor koffie

Referentienummer: A14689

Stijl van sticker:
Tekststickers

Formaat:
Rond

Doelgroep:
Alle leeftijden

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!