Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Wereldkaart Met namen Landen

TenStickers. Muursticker Wereldkaart Met namen Landen. Een muursticker van de wereldkaart met hieren alle landen weergeven in de namen van deze landen. Bent u een wereldreiziger?

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een muursticker van de wereldkaart met hieren alle landen weergeven in de namen van deze landen. Bent u een wereldreiziger? Houdt u van reizen en vakantie? Dan is deze sticker geschikt voor u! Heeft u een prachtige reis gemaakt en wilt u op een unieke manier ervoor zorgen dat u deze herinneringen nooit meer kwijt raakt? Decoreer dan de wanden en muren in de woonkamer met deze wereldkaart muursticker! De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit en reukloos vinyl. Hierdoor zijn deze gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaald zelf in welke afmetingen en kleuren u de stickers wilt ontvangen. Voor eventuele vragen neem contact op met info@tenstickers.be

...

Informatie over Muursticker Wereldkaart Met namen Landen

Tour de France 2017

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!