Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Team Bride

TenStickers. Muursticker Team Bride. Muursticker Team Bride, leuk voor als je iemand kent die binnenkort gaat trouwen, verloofd is of die net getrouwd is.

Muursticker Team Bride, leuk voor als je iemand kent die binnenkort gaat trouwen, verloofd is of die net getrouwd is. Laat met deze wanddecoratie kiezen aan wiens kant jij staat. Het kiezen van een ¨team¨ werd populair in films als Twilight en Captain America: Civil War, maar een huwelijk bevat vaak minstens net zo veel actie als in deze films. Laat daarom weten aan welke kant jij staat. Deze sticker is leuk in de slaapkamer voor op de muur bij de kleding kast van de Bride, om aan te duiden welke kant van het bed Bride territorium is, of om gewoon in de woonkamer op te hangen.

De sticker is gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, waterbestendig, makkelijk aan te brengen en laat geen schade achter. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u verder nog vragen? Wij helpen u graag verder info@tenstickers.be.

TenStickers. Muursticker Team Bride. Muursticker Team Bride, leuk voor als je iemand kent die binnenkort gaat trouwen, verloofd is of die net getrouwd is.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muursticker Team Bride

Referentienummer: A9428

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.