Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Silhouet Zurich

TenStickers. Muursticker Silhouet Zurich. Prachtige muursticker van het silhouet van de Zwitserse stad Zurich. Zürich is de grootste stad van Zwitserland en is hoofdstad van het kanton Zürich.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Prachtige muursticker van het silhouet van de Zwitserse stad ZurichZürich is de grootste stad van Zwitserland en is hoofdstad van het kanton Zürich. Zürich ligt aan de rivier de Limmat en de Sihl, in een breed dal aan het meer van Zürich (Zürichsee). Het gebied is al meer dan tweeduizend jaar bewoond. Bent u een groot fan van Zwitserland? Decoreer dan nu met deze wanddecoratie uw ruimten in huis!

Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

...

Informatie over Muursticker Silhouet Zurich

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!