Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Kleurrijke Vlinders

TenStickers. Muursticker Kleurrijke Vlinders. Decoreer elke gewenste ruimte met deze decoratieve muursticker met verschillende kleurrijke vlinders. Afmetingen aanpasbaar. Voordelig personaliseren.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Decoratieve muursticker met verschillende kleurrijke vlinders. Een leuke mogelijkheid voor alle dierenliefhebbers en in het bijzonder natuurlijk de prachtige vlinder. Daarnaast kunnen deze stickers zorgen voor een meer natuurlijk gevoel binnen huis! Zorg voor meer leven en kleur binnen korte tijd en voor een onverslaanbare prijs!
Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

...

Source: freepik

Informatie over Muursticker Kleurrijke Vlinders

Back to school

erug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.