Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Kinderen Roze Vlinder

TenStickers. Muursticker Kinderen Roze Vlinder. Een prachtige en kleurrijke muursticker van een roze vlinder geschikt voor iedere kinderkamer in huis!
TenStickers. Muursticker Kinderen Roze Vlinder. Een prachtige en kleurrijke muursticker van een roze vlinder geschikt voor iedere kinderkamer in huis!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een prachtige en kleurrijke muursticker van een roze vlinder geschikt voor iedere kinderkamer in huis! Heeft u nog geen idee hoe u de babykamer, kinderkamer of speelkamer gaat decoreren? Neem dan een kijkje binnen deze collectie! Zit uw afbeelding er niet tussen? Wees niet getreurd. Door middel van onze tool gepersonaliseerde stickers bent u in staat uw eigen ontwerp aan te vragen en creëert u in samenwerking met onze designers een sticker geheel naar eigen smaak! Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

Informatie over Muursticker Kinderen Roze Vlinder

Referentienummer: A844

Beoordelingen van onze klanten Muursticker Kinderen Roze Vlinder

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 04/06/2018 om 11:13 h

Heel ruime keuze, correcte levertermijn. Mooie, kwaliteitsvolle stickers. Gemakkelijk te plaatsen, mede dankzij teststicker.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.