Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Chef Keuken

TenStickers. Muursticker Chef Keuken. Een geweldige muursticker met de muts van een chefkok en een vork en lepel afgebeeld. Ideaal voor de aankleding van de keuken. Dagelijkse kortingen.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een geweldige muursticker voor de aankleding van uw keuken of eetkamer! Heeft u nog een lege muur of een ruimte die nog niet geheel af is? Dan biedt dit u de mogelijkheid om met een originele en creatieve muursticker de versieringen te verzorgen! Laat zien wie de kok is in huis en decoreer verschillende ruimtes! De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.