Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Cassette Bandje

TenStickers. Muursticker Cassette Bandje. Een cassette muursticker of een cassette laptopsticker. Breng de oude tijden terug met muziek cassette muursticker en retro cassette wandsticker.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een cassette muursticker in de vorm van een ouderwetse cassette. Deze cassette laptopsticker brengt u terug naar de gouden oude tijd waar men muziek cassette muursticker kon afspelen op deze cassette. Razend populair in de jaren 60. Decoreer uw muren door deze te behangen met deze cassette wandsticker. Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met ons! Cassette muurdecoratie voor iedereen! Retro casettebandje muursticker.

...

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!