Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker slaapkamer Een oceaan om in te vluchten

TenStickers. Motivatiesticker Een oceaan om in te vluchten. Deze ‘Oceaan om in te vluchten’ tekst muursticker is de ideale manier om de ruimtes binnen jouw huis een kalmerende sfeer te geven.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Deze originele tekststicker is een geweldige manier om verschillende ruimtes binnen jouw huis te versieren. Deze quote sticker bevat een zin van het liedje Oceaan van Raccoon, namelijk: ‘Een oceaan om in te vluchten’. Met deze decoratieve wandsticker die een rustgevende zin heeft, kan je je woonkamer, slaapkamer en andere delen van je huis decoreren. Deze motivatie wandsticker geeft je gelijk een kalmerend gevoel. Deze muur tekststicker is gemaakt van hoge vinylkwaliteit en is beschikbaar in verschillende maten. Hierdoor kan je op een eenvoudige manier de muren van jouw huis versieren met een kwalitatieve sticker die voor een lange tijd meegaat.

...

Informatie over Motivatiesticker Een oceaan om in te vluchten

Referentienummer: A14615

Stijl van sticker:
Tekststickers

Formaat:
Horizontaal

Doelgroep:
Alle leeftijden

Back to school

erug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.