Beoordelingen 9.6
14 dagen bedenktijd
Hoge kwaliteit vinyl stickers
Gratis personalisering van naamstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Persoonlijke stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker!
Login
14 dagen bedenktijd
Hoge kwaliteit vinyl stickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Persoonlijke stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker!
0

Stickers voor op meubels zeegolven

TenStickers. Meubelstickers zee golven. Leuke zee ladekast sticker. Zee Kast lades stickers als woonkamer oceaan meubel stickers. Zee kast stickers zijn super fasionabl als meubels decoratie

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimum maat is 3 cm x 3 cm.

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Wat een leuke zee ladekast sticker. Zee Kast lades stickers zijn een super manier om je huis te decoreren met woonkamer oceaan meubel stickers. Zee kast stickers zijn super fasionable voor kasten in slaapkamers of woonkamers en zelfs keukens. Meubels decoratie is helemaal geweldig om je woonkamer mee om te vrolijken en te versieren. Leuke golven meubelstickers zijn voor allerlei soorten kasten, tafels en kastlades beschikbaar in verschillende maten en kleuren. De golven tafellades stickers zijn gemaakt van een heel sterk sticker materiaal dat geen enkele luchtbubbel zal achterlaten onder de sticker. De kaststicker of oceaan tafelsticker is een origineel design als zee meubel sticker en zal heel veel plezier en zomerse en zee achtige sfeer in het huis brengen. De decoratiestickers meubels kunnen simpel worden aangepast in elke maat. Wij kunnen alle stickers precies aanpassen, helemaal tot de perfecte maat van uw kast. Zee golven meubeldecoratie stickers!

...

Informatie over Meubelstickers zee golven

Referentienummer: A14759

Stijl van sticker:
Tekeningen stickers

Formaat:
Geen voorkeur

Doelgroep:
Alle leeftijden

Tour de France 2017

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!