Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Meisje op Scooter Kindersticker

Gepersonaliseerd
TenStickers. Meisje op Scooter Kindersticker. Een leuke en decoratieve afbeelding van een meisje dat op een scooter buiten rond scheurt met vrolijke wolkjes en vogels omringd!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Personaliseer

Een leuke en decoratieve afbeelding van een meisje dat op een scooter buiten rond scheurt met vrolijke wolkjes en vogels omringd! Deze sticker is speciaal geschikt voor de kamers van de jonge meiden in huis! Decoreer nu binnen no time uw kamers in huis en geef uw dochter een geweldige kamer voor een onverslaanbare prijs! De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 
Uw kunt de gewenste tekst of naam personaliseren en invoeren onder de balk ´aangepast tekst´. 

...

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!