Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Meisje Met Paraplu Silhouet Muursticker

TenStickers. Meisje Met Paraplu Silhouet Muursticker. Een creatief nieuw design uit onze collectie kinderstickers! Deze muursticker toont een silhouet van een meisje met paraplu.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een creatief nieuw design uit onze collectie kinderstickers! Deze muursticker toont een silhouet van een meisje met paraplu. Een leuk en uniek idee voor het decoreren van de kinderkamer, babykamer of speelkamer in huis! Heeft u nog geen idee wat te doen met de lege muren en wanden in deze ruimtes? Neem dan een kijkje binnen deze collectie en decoreer voor een onverslaanbare prijs en binnen no time met deze muurstickers! Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.be.

...

Informatie over Meisje Met Paraplu Silhouet Muursticker

Referentienummer: A8536

Stijl van sticker:
Muurstickers met lijnen

Formaat:
Geen voorkeur

Doelgroepen:
Kinderen
Peuter

Aantal mensen:
Eén persoon

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!