Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Kleurrijke Wereldkaart Muursticker Landen Namen

TenStickers. Kleurrijke Wereldkaart Muursticker Landen Namen. Prachtige wereldkaart muursticker samengesteld uit de landen in de lichte en kleurrijke woorden geschreven.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Prachtige wereldkaart muursticker samengesteld uit de landen in de lichte en kleurrijke woorden geschreven. Een mooie sticker waarin al uw favoriete plaatsen van de wereld terug kunt vinden. Deze decoratieve muursticker biedt u de mogleijkheid om uw liefde voor reizen en de wereld te tonen. Daarnaast kleed u een ruimte ook volledig nieuw aan! Geef uw huis meer licht, leven en motivatie. Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.be.

...

Informatie over Kleurrijke Wereldkaart Muursticker Landen Namen

Back to school

erug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.