Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Groeimeter Muursticker Kinderen

TenStickers. Groeimeter Muursticker Kinderen. Houd de groei van uw kind bij met deze groeimeter muursticker met een maan en een ladder. Verkrijgbaar in verschillende maten. Voordelig personaliseren.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

U kunt de groei van uw kinderen nu observeren met deze hoogte grafiek muursticker! Grote maan sticker die uw kinderen zullen laten genieten van hun groei! Een creatieve illustratie van een ladder die leidt naar de maan! Als u een origineel ontwerp wilt om de slaapkamer van uw kind te versieren, dan is dit de ideale ontwerp! De sticker moet 10 centimeter boven de vloer worden geplaatst om de juiste cm aan te geven. Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

...

Informatie over Groeimeter Muursticker Kinderen

Referentienummer: A3385

Stijl van sticker:
Tekeningen stickers

Formaat:
Verticaal

Doelgroepen:
Kinderen
Peuter

Aantal mensen:
Geen personen

Back to school

erug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.