Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Ruime collectie aan Behang
Tevreden Klanten
Mooie designs van Fotobehang
+9000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Game PAC-MAN Muuursticker

TenStickers. Game PAC-MAN Muuursticker. Een leuk en nieuw ontwerp van het spel Pac Man als muursticker! Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Express verzending 24/48u.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een leuk en nieuw ontwerp van het spel Pac Man als muursticker! Ben jij een grote fan van deze game en heb je dit in de jaren 80 en 90 ook constant gespeeld? Dan is deze sticker iets voor u! decoreer verschillende ruimten en meubilair in huis met deze leuke decoratiesticker en laat al uw familie en vrienden zien waar u van houdt! De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen.

Informatie over Game PAC-MAN Muuursticker

Referentienummer: A8558

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.