Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Tekst muursticker the most wonderful time

TenStickers. Tekst muursticker the most wonderful time. Decoreer uw woning  tijdens de meest geweldige tijd van het jaar met deze muursticker met de tekst "It's the most wonderful time of the year".

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Iedereen weet dat Kerstmis de meest geweldige tijd van het jaar is. Laat dit weten met deze muursticker met de tekst "It's the most wonderful time of the year". Deze feestdag sticker zal uw woning op een originele en elegante manier decoreren tijdens de meest geweldige tijd van het jaar. Het product is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl is de sticker zeer eenvoudig aan te brengen op elk glad oppervlak zonder de vrees dat er vouwen of luchtbellen onstaan. Blijft ook lang plakken en laat geen sporen achter na verwijdering. Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.