Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Ruime collectie aan Behang
Tevreden Klanten
Mooie designs van Fotobehang
+9000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker dier op een cadeau´tje

TenStickers. Sticker dier op een cadeau´tje. Muurstickers met dieren zijn altijd geliefd en niemand kan zo’n schattig konijn weerstaan. Decoreer uw muur of kamer makkelijk met onze muurstickers.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Willen de kinderen allemaal een schattig diertje maar heb je toch liever geen echte? Met deze realistische dieren muursticker is er toch een echt dier in huis. Muurstickers met dieren zijn bij iedereen geliefd en niemand kan zo’n schattig diertje weerstaan. Muurdecoratie is de perfecte oplossing om een saaie muur te decoreren of uw kind blij te maken. Deze decoratie heeft een realistisch pluizig diertje met een roze cadeau. De sticker is aan te passen in formaat zodat u hem op elke plek kan plakken die u wilt. De stickers zijn gemaakt van vinyl met hoge kwaliteit waardoor er geen kreuken of luchtbellen achterblijven na correct aanbrengen. Ook is de sticker zo te verwijderen zonder resten achter te laten. De muurstickers zijn ook bestendig tegen lichte waterschade.

Informatie over Sticker dier op een cadeau´tje

Referentienummer: A12423

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.