Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Ruime collectie aan Behang
Tevreden Klanten
Mooie designs van Fotobehang
+9000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Decoratieve tegel mozaïk sticker

TenStickers. Decoratieve tegel mozaïk sticker. Decoratieve muursticker met een mooie en kleurrijke mozaïk print dat jouw woning een speciale en excentrieke look zal geven!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimum maat is 3 cm x 3 cm.

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Decoratieve muursticker met een mooie en kleurrijke mozaïk print dat jouw woning een speciale en excentrieke look zal geven! Sfeervol wonen met deze exotische woonaccessoires voor in uw interieur. Unieke vinyl stickers voor wie eens wat anders wil. Een sierrand, uitermate geschikt als keuken wanddecoratie of badkamer decoratie. De sticker is gemakkelijk aan te brengen en is watervast! 

Deze sticker kunt u gebruiken als tegelsticker voor afzonderlijke tegels door de afmetingen van de tegels in te voeren. Wilt u de sticker als een sierrand kopen? Voer dan de afmetingen van de gewenste muursticker sierrand in en het patroon wordt afgestemd op het formaat. Stickers die langer zijn dan 5 meter worden in meerdere delen geproduceerd.

Informatie over Decoratieve tegel mozaïk sticker

Referentienummer: A8213

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.