Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Decoratie Sticker Keuken Bestek

TenStickers. Decoratie Sticker Keuken Bestek. Decoratie sticker met een lepel, vork en mes. Ideaal voor het aangeven in welke lade het bestek zit. Kleur en maten aanpasbaar. Eenvoudig aan te brengen.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een creatief ontwerp uit onze collectie keuken muurstickers! Met deze sticker zorgt u voor een compleet andere uitstraling van u lade of bijvoorbeeld de muur in de keuken! De sticker illustreert de meest gebruikte bestekvormen namelijk een lepel, vork en mes. Een leuk silhouet dat in iedere kleur en afmetingen te bestellen is! Bent u zelf graag in de keuken en is dit een van de belangrijkste ruimtes in uw huis? Dan is dit een leuke en unieke manier om de keuken te decoreren en deze op te laten vallen! Bij de productie wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig vinyl waardoor de sticker eenvoudig aan te brengen is en na verwijdering geen zichtbare sporen na laat. 

...

Informatie over Decoratie Sticker Keuken Bestek

Referentienummer: A5341

Stijlen van sticker:
Tekeningen stickers
Muurstickers met lijnen

Formaat:
Geen voorkeur

Doelgroep:
Volwassenen

Aantal mensen:
Geen personen

Back to school

erug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.