Beoordelingen 9.6
14 dagen bedenktijd
Hoge kwaliteit vinyl stickers
Gratis personalisering van naamstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Persoonlijke stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker!
Login
14 dagen bedenktijd
Hoge kwaliteit vinyl stickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Persoonlijke stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker!
0

Cirkel Decoratie Stickerset

TenStickers. Cirkel Decoratie Stickerset. Decoreer elke gewenste ruimte met deze muursticker waar dubbele cirkels op zijn weergegeven. Kleur en afmetingen aanpasbaar. Ervaren ontwerpteam.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Kleur

Muursticker waar dubbele cirkels op zijn weergegeven. Dit stickervel biedt u de mogelijkheid om verschillende muren en wanden in huis te decoreren met deze cirkelstickers. U kunt ervoor kiezen om de cirkels individueel of als stickervel te plaatsen. Dit zorg ervoor dat u een ruimte meer leven kan geven en de muren en wanden meer energie uit laat stralen!

Het formaat dat u opgeeft is het formaat van het gehele stickervel van 20 stickers. Op het kleinste formaat stickervel zijn de stippen 4 cm groot en bij grotere formaten blijven de stippen in dezelfde verhouding tot het vel.

De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

...

Informatie over Cirkel Decoratie Stickerset

Referentienummer: A8765

Stijlen van sticker:
Gevarieerde collectie stickers
Muurstickers met lijnen

Formaat:
Rond

Doelgroep:
Volwassenen

Aantal mensen:
Geen personen

Tour de France 2017

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!