Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Aanbiedingssticker Winkelraam

Vandaag 5% Korting
Gepersonaliseerd
TenStickers. Aanbiedingssticker Winkelraam. Deze muursticker in de vorm van een oranje tekstballon zorgt ervoor dat u een aanbieding of uitverkoop op een mooie manier kan promoten.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Personaliseer

Deze muursticker in de vorm van een oranje tekstballon zorgt ervoor dat u een aanbieding of uitverkoop op een mooie manier kan promoten. Runt u een eigen winkel of verkoopt u andere spullen? Deze sticker kunt u op ramen en muren plakken in tijden dat u producten in reclame heeft. U kan de sticker met tekst aanbrengen aan de binnenkant of buitenkant van uw winkel, wilt u de sticker aan de binnenkant? Kies dan voor de optie bij het bestellen. Uw kunt de gewenste tekst/naam aanpassen en invoeren onder de balk ´aangepast tekst´. 
De sticker is gemaakt van vinyl en makkelijk aan te brengen en laten geen schade achter. De sticker is verkrijgbaar in verschillende maten. Heeft u verder nog vragen? info@tenstickers.be.

...

Informatie over Aanbiedingssticker Winkelraam

Referentienummer: A1256

Stijl van sticker:
Stickers personaliseren

Formaat:
Rond

Doelgroep:
Volwassenen

Aantal mensen:
Geen personen

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!