Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Rome muurstickers

Dit is de collectie van decoratieve muurstickers van Rome op basis van de Italiaanse hoofdstad. Als je een fan bent van deze stad, dan vindt u in deze collectie bijpassende muurstickers voor u. Rome, de prachtige hoofdstad van Italië, waarvan de geschiedenis begint al voor Christus is voor vele een geweldige bestemming. De stad is een van de grote Europese steden voor kunstenaars. Het is een bron van inspiratie. Binnen deze stad vindt u nog steeds de sporen en gebouwen van duizenden jaren geleden. De collectie van de muurstickers van Rome, doen een beroep op alle reizigers en u weet dat alle wegen naar Rome leiden. 

Veni Vidi Vici. Rome, de Italiaanse hoodstad is het thema van deze muursticker collectie. Vind hier bijpasselijke stickers voor in uw huis. Bent u ook een fan van deze hoofdstad? Haal deze leuke actieve stad gemakkelijk in huis met onze muurstickers. De muurstickers zijn geschikt voor iedere gladde ondergrond. Het zal lijken of u ook daadwerkelijk in Rome bent. 

De Rome muurstickers voor thuis zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en hebben een zeer lange levensduur. Dankzij de eenvoudige toepassing waarbij er geen rimpels of luchtbellen ontstaan blijven deze stickers op gladde oppervlakten geweldig zitten! Te verkrijgen in verschillende kleuren en afmetingen.

10 / 10

2 Beoordelingen

1-12 van 12 muurstickers