Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Stickers Parijs

Parijs, the city of love! Geweldige muurstickers van Parijs van deze metropool. Houdt u ook van het Franse land of in het speciaal Parijs? Dan kan een van de muurstickers uit deze collectie uw ervaring vereeuwigen aan de muur in huis! Met deze wanddecoratie zorgt u ervoor dat u deze stad nooit vergeet en haalt u dagelijks de prachtige herinneringen op die hier aan overgehouden heeft! Met illustraties van de Eiffeltoren en de Arc the Triomf kleed u een ruimte helemaal aan! De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, zijn gemakkelijk aan te brengen en laten na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na! Te bestellen in elke gewenste kleur en afmetingen!
 
Deze stickers van Parijs categorie staat in het teken van liefde. Wilt u ook graag langs de Seine lopen? Doe het nu vanaf de bank. Deze muursticker collectie haalt Parijs makkelijk in huis. 

Pas alle stickers aan in formaat zodat ze bij u passen. De stickers worden geproduceerd van hoogwaardig vinyl waardoor de stickers lang blijven zitten en makkelijk aan te brengen zijn.

10 / 10

3 Beoordelingen

1-24 van 30 muurstickers