Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Muurstickers van Londen

Decoratieve collectie van de Londense muurstickers geïnspireerd door de Britse hoofdstad Londen. Binnen deze collectie vindt u muurstickers van de skyline van Londen en de beroemde monumenten van de hoofdstad van Groot-Brittannië. Zorg voor een stukje Londen in uw appartement! Londen is de thuisbasis van ongeveer 8,5 miljoen mensen en dus de meest dichtbevolkte stad in de Europese Unie. Als u een fan van Londen bent dan zijn deze decoratie stickers perfect voor u! Hiermee verfraait u uw huis met de skyline van de stad en de meest karakteristieke elementen van de stad, zoals de Big Ben en de London Eye. Of breng gewoon "London" op uw muren. Alle stickers van Londen  zijn te bestellen in verschillende kleuren en afmetingen.
All hail the queen. Bent u ook fan van Queen Elisabeth en haar corgi's? Of houdt u van alle rode telefooncellen en de royal guard? Hier vindt u de mooiste designs die volledig in het teken staan van London. Haal deze leuke stad en haar culturele attributen in huis met deze muurstickers. Van typische engelse taxi tot de Big Ben, deze wanddecoratie categorie heeft het.

Pas alle mooie stickers van Londen aan in formaat zodat ze perfect bij u passen. De stickers zijn makkelijk te plaatsen en te verwijderen door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl.

8 / 10

1 Beoordelingen

1-24 van 47 muurstickers