Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Stickers klein

In deze categorie van stickers klein ontwerpen heb je een mooie collecte van stickers in een grote assortiment van ontwerpen. Onze kleine muurstickers zijn voor alle leeftijden en ze zijn ontworpen met verschillende karakters, dieren, planten en bloemen. Je kunt jouw auto, laptop of andere oppervlaktes decoreren met deze collectie van origineel kleine stickers

De stickers in deze categorie worden in sets verkocht. De stickers kunnen op ieder vlak oppervlak aangebracht worden. De maten van de stickervellen zijn aan te passen zodat de stickers perfect bij u passen. U kunt ook eigen ideeën insturen via %email%. 

 Deze kleine sticker zijn te verkrijgen in allerlei verschillende designs. Veelal zijn deze meerkleurig en zijn vooral gericht op kinderen. Zo kunt u uw kinderkamer mooi ontwerpen waarmee uw kinderen blij zullen zijn! De meest gebruikte maten zijn 25 cm breedte en 20 cm hoogte. Niet heel groot dus

De collectiestickers zijn ideaal voor elk voorwerp zowel interieur als exterieur. Zo kunt u iets zodanig veranderen dat het meer bij uw smaak past door uit één van de vele stickers te kiezen. Deze decoratie kleine stickers is ideaal voor diversificatie van jouw woning. Met deze diversiteit van thema's geeft dit je allerlei mogelijkheden. Kleine stickers zijn ook perfect voor een cadeau. 

Onze kleine wandstickers zijn gemaakt van hoge kwaliteit vinyl en zijn hierdoor makkelijk aan te brengen op jouw muren. Ze zijn daarnaast ook makkelijk te verwijderen zonder dat het sporen achterlaat op jouw muren. Wacht dus niet langer en neem een kijkje in de catalogus om te kijken of er wat tussen zit voor u! 

1-9 van 9 muurstickers