Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Ruime collectie aan Behang
Tevreden Klanten
Mooie designs van Fotobehang
+9000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Ikea stickers, geschikt voor iedereen

Bent u ook klaar met uw Ikea meubels die er allemaal hetzelfde uitzien? In deze collectie vindt u Ikea stickers speciaal voor meubels van Ikea. De maten komen overeen met de bestaande maten van de meubels. Deze stickers zorgen voor een origineel effect op uw Ikea meubelen. Door het gebruik van stickers verandert u de sfeer in de kamers met gemak.

Iedereen heeft wel op zijn minst 1 artikel van de Ikea in huis, al is het een tafeltje of een kastje je hebt het. Maar wil je toch net iets anders? Niet wat iedereen al heeft? Dan personaliseer je Ikea artikelen met de verschillende stickers voor Ikea van Tenstickers NL! Wij hebben stickers die precies op maat zijn gemaakt en uw meubilair heel uniek maakt. 

Personaliseer je eigen sticker met een leuke foto of bestel een van de ontworpen stickers Ikea muurstickers selectie. Deze stickers zijn speciaal ontworpen voor Ikea meubels. Zo kunt u uw meubels op een leuke en eigen manier personaliseren. Deze originele ontwerpen bevatten aantrekkelijke en moderne texturen die dan ook goed dienen ter decoratie van uw woning.

Als u zelf ideeën heeft voor stickers of een bestaand design wilt aanpassen kunt u een mail sturen. Wij maken gebruik van vinyl van hoge kwaliteit waardoor uw stickers langdurig zullen blijven zitten.

10 / 10

2 Beoordelingen

5.99
Upload jou foto
2.99
2.99
2.99
Gepersonaliseerd
1.99
2.99
2.99
2.99
2.99
2.99
2.99
Gepersonaliseerd
2.99
2.99
2.99
2.99
2.99

1-24 van 37 muurstickers