Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Ruime collectie aan Behang
Tevreden Klanten
Mooie designs van Fotobehang
+9000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Folklore stickers

Een collectie folklore stickers. Een leuke verzameling muurstickers gerelateerd aan folklore muziek. Decoreer en personaliseer uw woning met deze leuke wanddecoratie. alles wat een volk creëert of heeft gecreëerd; folklore is de gezamenlijke creatieve activiteit van een etnos, waarin zijn leven, zijn levensbeschouwing, levensgevoel en idealen worden weerspiegeld. Bij folklore gaat het om dingen die door een etnos zijn geschapen en die betekenis hebben in zijn alledaagse bestaan, zoals poëzie, overleveringen, liederen, verhalen, sprookjes, sagen en epische vertellingen,dansvormen, alsook bepaalde vormen van beeldende kunst, van decoratieve toegepaste kunst en van architectuur. Bent u fan van deze muzieksoort? Dan is dit de mogelijkheid voor u om uw huis op een leuke manier te decoreren!

Houdt u ook van nationale trots? Met deze folklore muurstickers haalt u de cultuur in huis. Van een hawaiiaanse hula tot een mariachi band hier vindt u het. Decoreer uw huis eenvoudig met deze vrolijke muziek stickers. De stickers zijn geschikt voor ieder vlak oppervlak dus u heeft ruime keuze in locatie en ondergrond.

Tenstickers gebruikt hoge kwaliteit vinyl waardoor alle stickers langdurig blijven zitten en makkelijk te zijn aan te brengen. Pas alle formaten aan en personaliseer naar uw wensen.

10 / 10

1 Beoordelingen

Gepersonaliseerd
5.99
Gepersonaliseerd
9.25

1-5 van 5 muurstickers