Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Stickervellen kleuren

Een collectie stickervellen in allerlei kleuren. Een verzameling zelfklevend muurstickers vellen in alle kleuren beschikbaar. Leuke wanddecoratie voor het decoreren van uw woning. Bepaal zelf de gewenste kleur en grootte voor deze muursticker. Bent u het klassieke behangen moe? Of bent u hier misschien niet zo goed in? Dan is hier de oplossing. Stickervellen in de vorm van muurstickers! U kunt een sticker kiezen uit ons ruime assortiment, zit uw gewenste illustratie hier niet tussen dan kunt u een eigen aanvraag doen. In overleg met onze designers wordt de sticker volledig naar uw smaak geproduceerd. U heeft de keuze uit ruim 50 verschillende kleuren en elke afmeting is mogelijk!

Bent u van plan de meubels in een nieuw jasje te steken? Of wilt u zelf een sticker creatie maken? Met deze simpele stickervellen in alle kleuren kan het allemaal. Hier vindt u muurstickers met een egale kleur om zelf simpel creaties mee te maken. Deze sticker collectie is geschikt voor muren, meubels, deuren en andere vlakke oppervlakten.

Wij gebruiken hoge kwaliteit vinyl waardoor de muurstickers vellen in alle kleuren langdurig mooi blijven en goed blijven plakken.

1-10 van 10 muurstickers