Beoordelingen 9.6
Gratis verzending vanaf €50
+6.600 designs beschikbaar
Persoonlijke stickers vanaf €3
Hoge kwaliteit vinyl
Ontwerp uw eigen muurtekst
+250 Laptop en tablet stickers
Login
Gratis verzending vanaf €50
+6.600 designs beschikbaar
Persoonlijke stickers vanaf €3
Hoge kwaliteit vinyl
Ontwerp uw eigen muurtekst
+250 Laptop en tablet stickers
0

Uw foto als muursticker

Decoreer uw woning op een originele en unieke manier!

1) Upload jou foto.

2) Kies de afmetingen die je wilt, en frame de afbeelding. Om dit te doen kun je de scroll/resize selectie box gebruiken en de zoomfunctie om het ontwerp beter te laten plaatsen.

Houd in gedachten dat alleen de hoofd figuren (personen, huisdieren etc.) worden gedrukt op het vinyl, de achtergrond zal altijd verwijderd worden.

3) Kies de kleur van jou shirt, en maak de order compleet.

Upload uw ontwerp

Upload jou foto

ok
ok

Bepaal de afmetingen

De minimum maat is 30 cm x 30 cm.

x

Kies een kleur

Opmeringen

1) De minimum maat is 30 cm x 30 cm.

2) Zend u alstublieft een foto met de hoogst mogelijk resolutie, die een goed contrast bevat en zeer scherp is.

3) Als wij de foto die u stuurt beoordelen als niet hoog genoeg in kwaliteit voor een ontwerp, zullen wij met u contact opnemen via de email.

4) Vinyl portretten van personen, dieren en auto’s of ander gelijkwaardige dingen worden altijd geproduceerd. Als het ontwerp een hogere hoeveelheid complexiteit bevat, zoals afbeeldingen van steden, nemen we contact op met jou betreffende de mogelijkheid van de productie.

5) Wanneer de betaling gemaakt is zullen wij u altijd een voorbeeld afbeelding sturen voordat wij overgaan op productie, zodat u ons toestemming kan geven.

6) Het voorbeeld kan een beetje aangepast worden, maar de basis van de afbeelding kan op dit punt niet langer veranderd worden.

7) Dit type vinyl is met de hoogste zorg met de hand gemaakt.

8) De levertijd van het voorbeeld is ongeveer twee dagen nadat de order is geplaatst. Wanneer de klant tevreden is met dit resultaat, zal het vinyl worden geproduceerd. De klant zal binnen de periode van maximum een week de order ontvangen.

9) Wanneer u uw order wilt cancelen en uw het voorbeeld nog niet ontvangen hebt, zal het totale bedrag terug gestort worden. Als het voorbeeld al verstuurt is dan zullen wij 60% van het bedrag terugstorten, in relatie tot het werk gestoken in het ontwerpen van het voorbeeld.

10) Als je twijfels of vragen hebt kun je ons altijd contacteren op info@tenstickers.be