Beoordelingen 9.6
Gratis verzending vanaf €50
+7.900 designs beschikbaar
Persoonlijke stickers vanaf €3
Hoge kwaliteit vinyl
Ontwerp uw eigen muurtekst
+490 Laptop en tablet stickers
Login
Gratis verzending vanaf €50
+7.900 designs beschikbaar
Persoonlijke stickers vanaf €3
Hoge kwaliteit vinyl
Ontwerp uw eigen muurtekst
+490 Laptop en tablet stickers
0

Uw portret sticker

Transformeer foto's en portretten in decoratie stickers voor uw huis.

Onze tool voor uw portret op stickers staat u toe om elke foto en portret te personaliseren op een manier dat bij u past. Versier uw huis op een unieke en originele manier!

1) Upload uw foto.
2) Kies de gewenste afmetingen en kader voor de afbeelding. Om dit te doen, verplaatst, vergroot en / of verkleint u het selectiekader en gebruikt u de zoomfunctie voor een betere aanpassing. Houd er rekening mee dat alleen de hoofdpersonen (mensen, huisdieren enz.) op de portret sticker worden afgedrukt, de achtergrond zal altijd worden verwijderd.
3) Kies de kleur en rond de aankoop af.
...
Upload uw ontwerp

Upload jou foto

ok
ok

Bepaal de afmetingen

De minimum maat is 30 cm x 30 cm.

x

Kies een kleur

Opmeringen

1) De minimum maat is 30 cm x 30 cm.

2) Zend u alstublieft een foto met de hoogst mogelijk resolutie, die een goed contrast bevat en zeer scherp is.

3) Als wij de foto die u stuurt beoordelen als niet hoog genoeg in kwaliteit voor een ontwerp, zullen wij met u contact opnemen via de email.

4) Vinyl portretten van personen, dieren en auto’s of ander gelijkwaardige dingen worden altijd geproduceerd. Als het ontwerp een hogere hoeveelheid complexiteit bevat, zoals afbeeldingen van steden, nemen we contact op met jou betreffende de mogelijkheid van de productie.

5) Wanneer de betaling gemaakt is zullen wij u altijd een voorbeeld afbeelding sturen voordat wij overgaan op productie, zodat u ons toestemming kan geven.

6) Het voorbeeld kan een beetje aangepast worden, maar de basis van de afbeelding kan op dit punt niet langer veranderd worden.

7) Dit type vinyl is met de hoogste zorg met de hand gemaakt.

8) De levertijd van het voorbeeld is ongeveer twee dagen nadat de order is geplaatst. Wanneer de klant tevreden is met dit resultaat, zal het vinyl worden geproduceerd. De klant zal binnen de periode van maximum een week de order ontvangen.

9) Wanneer u uw order wilt cancelen en uw het voorbeeld nog niet ontvangen hebt, zal het totale bedrag terug gestort worden. Als het voorbeeld al verstuurt is dan zullen wij 60% van het bedrag terugstorten, in relatie tot het werk gestoken in het ontwerpen van het voorbeeld.

10) Als je twijfels of vragen hebt kun je ons altijd contacteren op info@tenstickers.be