Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
Filter

Thema

Locatie

Kleur

Patroon behang

Bekijk hier onze gevarieerde en interessante behang print papier en behang patroon papier in verschillende maten, stijlen en kleuren! Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende soorten behang met print en behang met patronen en ook nog eens heel erg leuke behang motief designs. 

Het print behang is onze collectie veriereerd van wit behang tot print ontwerpen, van behang coro print ontwerpen tot zwart behang met patroon ontwerpen en nog veel meer! Ons behang met motief is zeer uniek en geschikt voor iedereen. Daarnaast is het behang is makkelijk en snel op te plakken op verschillende muren. 

Het print behangpapier is perfect voor de slaapkamer of woonkamer. Voor uw slaapkamer is bijvoorbeeld een grijs behang met print een leuk idee. De werkkamer kan wel een leuk ontwerp met behang met boeken print gebruiken en steen print behang zou perfect zijn voor de badkamer. 
Ons  wit behang met patroon zou leuk zijn voor de woonkamer om gezelliger sfeer te maken.

Wij hebben beiden moderne ontwerpen en klassieke ontwerpen voor behang, zoals behang wol print of behangpapier met print in verschillende lijnen, kleuren, maten en vormen. Ons behangpapier print design is een leuk idee! 

Bekijk hier onze verschillende behang muur motief ontwerpen!

1-24 van 33 behang