Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
Filter

Thema

Locatie

Kleur

Behang wit

Op deze pagina kunt u onze interessante en moderne collectie aan verschillende soorten wit behang vinden. Onze behang wit ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende wittinten en in verschillende vormen, stijlen, prints en motieven. 

Wij hebben onder anderen 3d behang wit ontwerpen, behang grijs wit ontwerpen en verschillende soorten behang planken wit ontwerpen. Daarnaast hebben wij ook leuke ontwerpen voor verschillende kamers in uw huis zoals behang woonkamer wit in verschillende ontwerpen zoals glitter behang wit of effen wit behang

Ons behangpapier wit is heel makkelijk op alle soorten muren op te plakken. Naast wit behang hebben wij ook wit behang met motief ontwerpen en wit behang met patroon ontwerpen. Voor motief behang hebben wij onder anderen grijs wit geblokt behang, lief behang wit, structuur behang wit en vliesbehang wit in verschillende maten beschikbaar. 

 Naast deze stijlen hebben wij ook behangpapier wit grijs als u een variatie tussen grijs, zwart en wit behang zoekt. Ons grijs wit behang is perfect voor een moderne woning. 

Houd u van een simpele en moderne woning? Wit vliesbehang is ideaal voor een stijlvolle en simpele woning. Of wat dacht u van wit glitter behang? Dat is perfect voor een stijlvolle en luxe woning stijl. Of bent u meer een fan van natuur in uw woning? Dan is witte planken behang wel een leuk idee! Voor iedereen is er wel een leuk wit structuur behang ontwerp beschikbaar!

Wij wensen u veel kijk plezier in ons assortiment aan wit behangpapier met verschillende ontwerp stijlen en vormen! 

1-24 van 29 behang