Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

zelfklevende sticker met grappige honden

TenStickers. zelfklevende sticker met grappige honden. Koop ons zelfklevende muursticker ontwerp van hondenpakketten met grappige gezichten om het wandoppervlak van de kinderkamer te bedekken en te versieren. Gemakkelijk aan te brengen.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Versier elke kinderslaapkamer met deze grappige muurschildering zelfklevende sticker met hondengezicht die in meerdere op het oppervlak is gemaakt. 
Het ontwerp is geschikt voor de ruimte van elk kind, omdat kinderen graag met honden spelen en het ontwerp zeer aantrekkelijk is om in hun ruimte toe te passen. Als je een baby hebt, is het een verstandige keuze omdat het lijkt alsof je een pak hondenspeelgoed hebt om het kind te omringen voor rustige bedtijd en momenten. Al onze ontwerpen zijn van zeer hoogwaardige matte afwerking en vormen geen bubbels of kreuken op het oppervlak, dus u zult genieten van het ontwerp met eenvoudige applicatie-instructies die u ontvangt met dit muurschilderingssticker voor kinderen

Informatie over zelfklevende sticker met grappige honden

Referentienummer: A17140

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.