Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Zelfklevende muursticker roze bloem

TenStickers. Zelfklevende muursticker roze bloem. Decoratieve muurschildering zelfklevende sticker ontwerp van bloemplanten in roze kleur om charme toe te voegen aan het muuroppervlak in het huis, gemakkelijk aan te brengen zonder luchtbel.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


We willen altijd iets een beetje extra maar eenvoudig. Laten we een schoonheid van aanraking toevoegen aan uw huismuurruimte met deze onze muurschilderingbloem in roze kleur om het hele oppervlak te omhullen met schittering die u zult bewonderen. 
Op het ontwerp staan bloemenplanten verspreid om het hele oppervlak te bedekken en je zult er dol op zijn, vooral wanneer je het in de woonkamer vlak achter het tv-meubel aanbrengt. Met deze muurschildering zelfklevende sticker van roze bloem plant heb je niet meer decoratie op het oppervlak nodig. Het is eenvoudig aan te brengen en gemaakt van het beste kwaliteitsmateriaal dat u kunt vinden.

Informatie over Zelfklevende muursticker roze bloem

Referentienummer: A17126

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.