Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Tienerkamer muursticker voetbaldoel

TenStickers. Kinderkamer muursticker voetbaldoel. Een handige muursticker voor de voetballiefhebbers. Het ontwerp omvat de omlijning van een voetbal doel. Afmetingen aanpasbaar en makkelijk aan te brengen.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Decoreer de muren van de kinderkamer, garage of speelruimte met deze muursticker. De decoratie sticker bestaat uit de omlijning van een voetbal doel. Hierdoor hoeft er niet gesjouwd te worden met zware spullen en is er altijd tijd voor een potje voetbal. De sport sticker is in verschillende kleuren te bestellen. We hebben een kleurassortiment met meer dan 50 kleuren beschikbaar. De afmetingen zijn gemakkelijk aan te passen tijdens het bestellen. Tijdens de productie wordt er gebruik gemaakt van hoge kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de stickers makkelijk aan te brengen, blijven ze lang plakken en laten ze geen sporen achter na verwijdering.

...

Informatie over Kinderkamer muursticker voetbaldoel

Referentienummer: A12852

Stijl van sticker:
Tekeningen stickers

Formaat:
Geen voorkeur

Doelgroepen:
Kinderen
Jeugd

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!