Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Silhouette Batman begins

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Sticker Silhouette Batman begins. Deze muursticker van het silhouet van Batman uit de film " Batman Begins " is vanaf nu ook bij Tenstickers verkrijgbaar.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Deze muursticker van het silhouet van Batman uit de film " Batman Begins " is vanaf nu ook bij Tenstickers verkrijgbaar. De fans van superheld willen deze wandsticker zeker en vast hebben. Speciaal ontworpen voor alle fans van deze films en in het speciaal van dit personage, Batman. Met deze decoratie sticker bent u in staat om verschillende ruimten in huis een volledig nieuwe uitstraling te geven!
De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit en reukloos vinyl. Hierdoor zijn deze gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaald zelf in welke afmetingen en kleuren u de stickers wilt ontvangen. Voor eventuele vragen neem contact op met info@tenstickers.be 

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.