Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Napoli logo

Vandaag 15% Korting
TenStickers. Sticker Napoli logo. Een nieuwe muursticker met het logo van Napoli! Ben je een fan van Dries Mertens of van Napoli?
TenStickers. Sticker Napoli logo. Een nieuwe muursticker met het logo van Napoli! Ben je een fan van Dries Mertens of van Napoli?

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een nieuwe muursticker met het logo van Napoli! Ben je een fan van Dries Mertens of van Napoli? Bij ons vind je nu ook het logo van deze Italiaanse voetbalploeg. Een geweldige voetbalclub met veel spirit en drijfkracht! Decoreer nu de kamer van uw zoon, woonkamer of eetkamer in huis met deze prachtige logo sticker!
Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

Beoordelingen van onze klanten Sticker Napoli logo

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 26/08/2016 om 10:59 h

Geplaatst op 08/11/2015 om 14:25 h

Bestelling volledig in orde en goede kwaliteit van stickers.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.