• Gratis Verzending vanaf 55€
  • +40.000 Verschillende Producten
  • Express Levering binnen 24/48 uur
  • Veilige en Beveiligde Betalingsopdracht
  • Verlaagde prijzen op meer dan 10.000 producten
Filter

Stopcontact stickers

(29)
102 muurstickers
Verzameling van decoratieve stopcontact stickers voor eenvoudige toepassing. Decoratieve ontwerpen voor de decoratie en aanpassing van lichtschakelaars en om hun identificatie te vergemakkelijken. Met deze collectie kunt u het verschil maken door uw schakelaars op een eenvoudige en leuke manier te decoreren.

Wij garanderen dat al deze unieke stopcontact stickers geen enkel probleem zullen opleveren, want het zijn decoratieve vinyl van grote kwaliteit, zeer resistent en gemakkelijk aan te brengen. Kijk maar eens naar de producten die wij u te bieden hebben!

Kwaliteit net schakelaar stickers die van uw lichtschakelaar en waar kunstwerk maken


Onze sticker stopcontact hebben een matte afwerking zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van hun kleuren zonder lichtreflecties, zowel binnen als buiten.

Onze monochrome ontwerpen zijn verkrijgbaar in 50 verschillende kleuren, zodat je ze in je favoriete kleur kunt krijgen en die het beste bij je decor past. Bovendien kunnen ze allemaal op maat worden gemaakt, zodat u de prachtige lichtschakelaar sticker kunt aanpassen aan de afmetingen van het oppervlak waar u ze wilt aanbrengen.

Verras uw familie en vrienden met uw goede smaak en oneerbiedigheid door uw decoratie tot in het kleinste detail te personaliseren. Onze sticker lichtschakelaar zijn gemaakt met de beste materialen op de markt gemaakt met een flexibel en zeer resistent vinyl materiaal dat u geen last zal bezorgen bij het aanbrengen omdat het een anti-bubbel en anti-rimpel materiaal is en een matte afwerking zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van de kleuren zonder lichtreflecties, zowel binnen als buiten. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het verwijderen ervan, de lijm die op onze stickers wordt gebruikt laat geen sporen of resten achter op het oppervlak waarop u de stopcontact stickers later verwijdert.

Bij Tenstickers hebben we duizenden producten voor alles wat je kunt zoeken, zodat je je leven naar eigen smaak en behoefte kunt laten "versieren", zodat je indruk kunt maken op iedereen die je bezoekt en tegelijkertijd een eigen ruimte hebt waar je je helemaal op je gemak voelt met deze originele stopcontact stickers.

Filter

Schakelaar Wis filters
1 - 24 van 102 muurstickers

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen

ONTWERP OP MAAT

Personaliseer uw muursticker, vinyl tapijt of elk ander product uit onze catalogus met de afbeelding of tekst die u wenst door gebruik te maken van enkele van de exclusieve diensten die wij u aanbieden.