• Gratis Verzending vanaf 55€
  • +40.000 Verschillende Producten
  • Express Levering binnen 24/48 uur
  • Veilige en Beveiligde Betalingsopdracht
  • Verlaagde prijzen op meer dan 10.000 producten
Filter

Lijnen muurstickers

(5)
66 muurstickers
Verzameling van decoratieve lineaire patroonstickers. Deze lineaire beelden zijn geschikt voor het decoreren van de huizen van mensen die houden van lineaire beelden en goed gedefinieerde regels, alles netjes en ordelijk.

Maak uw stempel op uw interieurdecoratie en creëer een huis in uw eigen stijl, door middel van ons decoratieve muurstickers met lijnen.

De eentonige muren van uw huis passen bij uw persoonlijkheid en uw huis wordt uw favoriete plek. Voel je vrij om het ideale formaat te kiezen, zodat je nieuwe aangepaste stickers er perfect uitzien op de plaats waar je ze wilt plakken. De kwaliteit van onze producten en de praktische manier waarop ze worden toegepast zal u verrassen.

Waarom onze lijnen muurstickers kiezen?


De lineaire patronen zijn beroemd om hun eenvoud en elegantie, bijna als het toevoegen van nuttige tot aangename. Daarom zijn ze de basis voor een originele, mooie en gepersonaliseerde decoratie. Het is tijd om een revolutie te beginnen in uw decor en er is geen betere manier dan met een van onze decoratieve stickers met lineaire patronen.

Een uitgebreide collectie waar we tientallen producten in de meest uiteenlopende stijlen en ontwerpen tot uw beschikking stellen, van wereldkaarten in Scandinavische stijl, patronen met geometrische figuren met wisselende kleuren, naast vele andere producten waarmee u elk oppervlak volledig glad en schoon kunt decoreren, zoals muren, meubels, laptops, videogameconsoles, apparaten, voertuigen en vele andere.

Voel je vrij om de grootte van onze decoratieve stickers met lijnen met lineaire patronen, zodat ze er perfect uitzien waar je ze neerzet. Onze monocolor producten zijn verkrijgbaar in 50 verschillende kleuren, zodat u uw favoriete kleur uit onze catalogus kunt kiezen.

Bij Tenstickers produceren we op bestelling, dus als je het patroon dat je zoekt niet kunt vinden, maak je dan geen zorgen! We hebben een fantastisch grafisch ontwerpteam tot uw beschikking dat u graag helpt bij het maken van de ontwerp met lineaire patronen van uw dromen, hiervoor kunt u gebruik maken van onze tool op maat of contact met ons opnemen via onze e-mail. Ook als u de kleur of het patroon van een meerkleurig product wilt veranderen, kunnen wij dat doen.

Alle producten zijn gemaakt van eersteklas materialen, zeer eenvoudig aan te brengen op elk glad en schoon oppervlak zonder het risico te lopen dat er luchtbellen of vouwen ontstaan, met een matte afwerking die lichtreflecties voorkomt, zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van uw vinyl in zijn volle omvang. De lijnen muurstickers zijn ook zeer duurzaam en bestand tegen weersinvloeden zoals regen, vochtigheid, wind, stof en zonlicht, zodat u ze in de open lucht kunt toepassen zonder het risico te lopen dat ze meteen bederven.

Filter

Lijnen Wis filters
1 - 24 van 66 muurstickers

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen

ONTWERP OP MAAT

Personaliseer uw muursticker, vinyl tapijt of elk ander product uit onze catalogus met de afbeelding of tekst die u wenst door gebruik te maken van enkele van de exclusieve diensten die wij u aanbieden.