Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurstickers tienerkamer Marilyn Monroe diamant

TenStickers. Muurstickers slaapkamer Marilyn Monroe diamant. Als je een grote fan bent van de beroemde actrice uit de Jaren 60 Marilyn Monroe is deze quote muursticker de ideale decoratie voor jouw kamer.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Deze quote muursticker van de wereldberoemde actrice Marilyn Monroe is de ideale muurdecoratie voor een tienerkamer. Bij deze decoratie sticker krijg je de beroemde quote van de actrice uit de jaren 60: ‘Diamonds are a girl’s best friend.’ Deze muurdecoratie sticker is ideaal voor slaapkamers en andere ruimtes in jouw huis. Daarnaast is deze wandsticker aanpasbaar naar jouw persoonlijke omgeving, omdat je de keuze hebt uit verschillende maten en allerlei kleuren. Daarnaast is deze tekst muursticker gemaakt van hoge kwaliteit vinyl. Dit maakt het makkelijk om deze quote wandsticker aan te brengen op jouw muren en is het net zo eenvoudig te verwijderen.

...

Informatie over Muurstickers slaapkamer Marilyn Monroe diamant

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!