Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Ruime collectie aan Behang
Tevreden Klanten
Mooie designs van Fotobehang
+9000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Kinderkamer Peuter met Muts en Sjaal

TenStickers. Muursticker Kinderkamer Peuter met Muts en Sjaal. Geweldige muursticker van een peuter met een sjaal en muts aan! Leuk en geschikt voor iedere kinderkamer, speelkamer of babykamer in huis!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Geweldige muursticker van een peuter met een sjaal en muts aan! Leuk en geschikt voor iedere kinderkamer, speelkamer of babykamer in huis! Heeft u nog een lege plek in een van deze ruimten? Of vindt u deze muursticker simpelweg een leuke decoratiemogelijkheid? Wacht dan niet en bestel nu! De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

Informatie over Muursticker Kinderkamer Peuter met Muts en Sjaal

Referentienummer: A077

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.