Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Flash muur zelfklevende stickers voor kinderen

TenStickers. Flash muur zelfklevende stickers voor kinderen. Deze flitsende zelfklevende sticker is perfect voor jou als je je ps4 wilt versieren
TenStickers. Flash muur zelfklevende stickers voor kinderen. Deze flitsende zelfklevende sticker is perfect voor jou als je je ps4 wilt versieren

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Redder van het universum! Als je net zoveel van de flits houdt als wij, zul je deze buitengewoon unieke en originele ps4-skin zelfklevende sticker geweldig vinden! 
Toont niets anders dan het eenvoudige, maar effectieve ontwerp van het flash-logo - compleet met de felrode achtergrond! 
Controller-emblemen zijn ook beschikbaar om de volledige flitservaring te geven, dus of je nu houdt van de smashfilm uit de jaren 1980 of het spannende moderne tv-programma - of zelfs de originele strips, kies je maat en bestel nu!

Verkrijgbaar in verschillende maten. Net als al onze emblemen, is het gemakkelijk aan te brengen en gaat het extreem lang mee. Gemaakt met bubbelbestendig vinyl en laat geen schade of resten na verwijdering achter.

Informatie over Flash muur zelfklevende stickers voor kinderen

Referentienummer: A13677

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.